tiistai 14. helmikuuta 2017

NUKKETEATTERIN PÄIVÄÄ 11.2. JUHLITTIIN JOENSUUSSAVUODEN NUKKETEATTERITEKO-TUNNUSTUS SATUTEATTERI PUNAHILKALLE NUKKETEATTERIN PÄIVÄNÄ 11.2.

Vuoden Nukketeatteriteko 2016-tunnustus jaettiin Satuteatteri Punahilkalle Nukketeatterin-päivänä 11.2. Joensuussa ja tilaisuudessa kuultiin edellisen tunnustuksen saajan Pääkaupunkiseudun Nukkenomadien Niina Lindroosin suomalaisen Nukketeatterin julistus vuodelle 2017!

Joensuulainen Satuteatteri Punahilkka on tehnyt tinkimätöntä ja näkemyksellistä työtä kotimaisen nukketeatterin hyväksi ja tuottanut elämyksiä jo 35 vuoden ajan. 

Tunnustus jaettiin Nukketeatterin päivänä 11.2. Joensuun Kaupunginteatterissa, jossa juhlanäytäntönä nähtiin Satuteatteri Punahilkan esitys Hyppivä Prinsessa.

Esityksen jälkeen kuultiin Niina Lindroosin  SUOMALAISEN NUKKETEATTERIN JULISTUS vuodelle 2017. Julistus oli tällä kertaa kirjoitettu yhden tärkeimmistä, nuken, näkökulmasta ja se on kuultavissa linkistä https://vimeo.com/203573002  ja julistus löytyy kirjoitetussa muodossa Uniman sivulta osiosta Festivaalit ja Tapahtumat.
Kuvat: Aapo Repo