tiistai 25. toukokuuta 2021

KOMEETTA TULEE TAAS!

 


KOMEETTA tulee taas! - Uudet ideat nousuun! Haku 21.05.-21.06.2021

 

Tervetuloa kehittelemään ja saamaan lisäbuustia nukketeatteriesityksesi tekoprosessiin kokeneiden nukketeatteritaiteilijoiden sekä vertaistuen avulla. Mentoreina ja workshopin vetäjinä toimivat Terhi Tuomikko  (Teatteri Tuomikko) ja Janne Kuustie (Akseli Klonk).

 

Hae ensi-iltaan 2021-2022 tähtäävällä esitysidealla tai puolivalmiilla teoksella.

Suomen Unima valitsee hakijoiden joukosta Komeetta-projektiin 3-6 kehitteillä olevaa teosta. Esitysten kohderyhmää tai esitysmuotoa ei ole rajattu. Osallistuminen on avointa sekä vanhoille tekijöille että nukketeatteritaiteeseen vasta tutustuville.

 

Komeettaan valittujen esitysten äärelle kokoonnutaan työpajamuotoisesti workshop-päivään. Päivä koostuu alustuksesta, keskustelusta, yhteisistä harjoituksista sekä esitysidean esittelystä ja mahdollisista kokeiluista. Tavoitteena on saada taiteilijoille tukea omaan työhön esityksen jatkotyöstämistä varten. Demoesitykset esitellään myös vapaalla pitchaustyylillä yleisölle ja pääkaupunkiseudun kulttuuritalojen edustajille Sampo Festivaalilla.

Komeetta on kaksipäiväinen sisältäen workshopin ja katselmuksen ja se pidetään osana Sampo-festivaalia 25.-29.82021  Tarkka aikataulut ja paikat ilmoitetaan valituille myöhemmin. Esiintyjien matkakulut korvataan ja festivaalilla valittu Superkomeetta saa 1000 € tuotantotuen.


Hakemus

                                                       

Kerro tiivis projektin työsuunnitelma, esityksen nukketeatterillisista kiinnostuksen kohteista, missä vaiheessa toivoisit mentorin tukea ja missä vaiheessa projekti on workshopin aikana. Lisää mahdollisesti piirroksia ja referenssikuvia esityksesi maailmasta ja tekniikasta. Huolehdithan että hakemuksesi on sopivan kokoinen liikkuakseen s-postissa.

Esitysvalinnat ilmoitetaan 21.7 ja lisätietoa ja ohjeita hakijoille annetaan elokuun alussa.

Hakemukset ja lisätietoja

Terhi Tuomikko

terhi.tuomikko@gmail.com