perjantai 12. elokuuta 2022

Puhetta nukeista -keskustelutilaisuudet jatkuvat syksyllä 2022

 

Suomen UNIMAn Puhetta nukeista -keskustelutilaisuudet jatkuvat syksyllä 2022 

Puhetta nukeista -keskustelutilaisuus Annantalolla 26.08.

26.8 klo 13-14.30, Annantalo, Annankatu 30, Helsinki

(hybriditilaisuus, etäyhteys ja Annantalo )

 

Miten eloton herää eloon? Miten löytyy yhteys näyttelijän ja teatterinuken välille? Minkälaisia haasteita eri nukketekniikat tuovat tullessaan?

 

Puhetta nukeista- keskustelutilaisuudessa puhujina ovat Riina Tikkanen, Hannu Räisä ja Anna Nekrassova.

Tilaisuus on avoin kaikille nukketeatterista ja nukeilla näyttelemisestä kiinnostuneille, ja loppuun on varattu aikaa myös avoimelle keskustelulle. 

 

Puhetta nukeista 1/22 -keskustelu Annantalolla on Suomen UNIMA ry:n järjestämä tapahtuma, joka toteutetaan yhteistyössä Nukketeatteri Sampon kanssa.

 

Keskustelutilaisuuden juontavat nukketeatteritaiteilijat Merja Pöyhönen ja Timo Väntsi.

 

Puhetta nukeista -keskustelutilaisuus Teatteri Mukamas 16.09.

16.9.2022 klo14–15 (hybriditilaisuus: zoom ja Teatteri Mukamas, Pispalan valtatie 30)

 

Varjoteatterissa varjot heräävät eloon. Miten varjoteatterin tekijät ovat päätyneet tähän esittämisen muotoon? Miten eri tavoin he sitä käyttävät? Esimerkiksi näitä kysymyksiä pohditaan Puhetta nukeista -tilaisuudessa 16.9.

 Puhetta nukeista -keskustelutilaisuudessa puhujina on varjoteatterin taitajia, Anna-Liisa Tarvainen, Paula Vilmi ja Petri Lappalainen käsittelevät tilaisuudessa varjoteatterin erilaisia käyttötapoja omien kokemustensa kautta.

Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuuden lopussa on osallistujilla mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle.

Puhetta nukeista 2/22-tilaisuus on Suomen UNIMA ry:n järjestämä tapahtuma, joka toteutetaan yhteistyössä Mukamas-festivaalin kanssa. Keskustelutilaisuuden juontaa Katriina Andrianov. Tilaisuutta voi tulla seuraamaan zoomin kautta tai paikan päälle Teatteri Mukamakseen.